top of page

PRIVATE 1:1 SESSIONS  ZOOM

 

Gode pusteteknikker er nyttige verktøy for stressreduksjon, restitusjon, indre uro, depresjon, kroniske smerter og angstproblematikk.

Å få kyndig veiledning og spesialtilpassede oppgaver erfarer jeg at har umiddelbar effekt hos de aller fleste. Gjennom en samtale kartlegger vi dine utfordringer og behov - før vi går gjennom pustetrening, assisterte yogaposisjoner før veiledet meditasjon og avspenning.
 

Jeg er kjent for å fasilitere opplevelser, varierer timene med å analysere posisjonene, så vell som assisterer og utfordrer deg til å oppnå styrke, frihet og integrere pusten for mer avanserte posisjoner dersom ønskelig.

Gjennom å benytte forskjellige verktøy som blokker, puter, stropper - utforsker vi kroppens kapasitet til å åpne seg.

Jeg mener yoga bør være så informativt at den blir transformerende for deg. Målet mitt er at du finner de riktige metodene for deg for økt livskvalitet, kunnskapen, tryggheten og innsikten til å praktisere på egenhånd - litt hver dag.

1:1

Breathwork

Jeg holder et begrenset antall samtaler på nett, hvor vi utfører en video-session med veiledet pustetrening, meditasjon og samtale. Vi har god erfaring med å kombinere zoom calling på distans. Send oss en mail dersom du har spørsmål rundt våre behandlinger.

Hjemmepraksis

Jeg tilbyr privat-undervisning hjemme hos deg selv.

Er du i en situasjon som gjør det vanskelig for deg å bevege deg ut eller bare ønsker å være i trygge og kjente omgivelser - kan privat-timer i yoga hjemme være løsningen for deg. Timen tar for seg kartlegging, samtale, pustetrening, assisterte øvelser og veiledet meditasjon før assistert avspenning. Reisekostnad påregnes.

bottom of page