top of page

Privat-timer før jul

Hei. Dette er noe av det jeg tilbyr frem til jul

BEDRIFTSYOGA

I Desember har jeg kapasitet til å introdusere yoga for nye bedrifter. Har bred erfaring med å tilpasse yoga for grupper i stressede situasjoner og kontorkropper. Ta kontakt dersom dere ønsker et tilbud.

PRIVATE 1:1 SESSIONS STUDIO

Jeg er tilgjengelig for privat-timer midt i Drammen sentrum frem til 17.desember, før semesterstart igjen uke 3 i Januar 2021. Gode pusteteknikker er nyttige verktøy for stressreduksjon, restitusjon, indre uro, depresjon, kroniske smerter og angstproblematikk. Å få kyndig veiledning og spesialtilpassede oppgaver erfarer jeg at har umiddelbar effekt hos de aller fleste. Gjennom en samtale kartlegger vi dine utfordringer og behov - før vi går gjennom pustetrening, assisterte yogaposisjoner før veiledet meditasjon og avspenning.

Jeg er kjent for å fasilitere opplevelser, varierer timene med å analysere posisjonene, så vell som assisterer og utfordrer deg til å oppnå styrke, frihet og integrere pusten for mer avanserte posisjoner dersom ønskelig.

Gjennom å benytte forskjellige verktøy som blokker, puter, stropper - utforsker vi kroppens kapasitet til å åpne seg.

Jeg mener yoga bør være så informativt at den blir transformativ for deg. Målet mitt er at du finner de riktige metodene for deg for økt livskvalitet,  kunnskapen, tryggheten og innsikten til å praktisere på egenhånd - litt hver dag. HJEMME PRAKSIS

Jeg tilbyr privat-undervisning hjemme hos deg selv.

Er du i en situasjon som gjør det vanskelig for deg å bevege deg ut eller bare ønsker å være i trygge og kjente omgivelser - kan privat-timer i yoga hjemme være løsningen for deg. Timen tar for seg kartlegging, samtale, pustetrening, assisterte øvelser og veiledet meditasjon før assistert avspenning. Reisekostnad påregnes. BREATHWORK Jeg holder et begrenset antall samtaler på nett i desember, hvor vi utfører en session med veiledet pustetrening, meditasjon og samtale. Ta kontakt dersom dette er av interesse. Ser fram til å høre fra deg! Alt godt, Inga Maria

51 visninger0 kommentarer
bottom of page